Published On: joi, Mai 21st, 2015

Mihai Danut spune ca Draghincescu e “penala” / Acuzatii fara precedent: “A vandut Abatorul si o ferma de la Baldovinesti”

Share This
Tags

mihai danutSenatorul Mihai Danut, liderul PC Braila, o acuza in mod direct pe consilierul local Simona Draghincescu (PNL) ca a savarsit fapte prin care a produs prejudicii institutiilor pe care le-a condus. 

Mihai afirma ca Draghincescu, in perioada in care conducea Directia Pietelor, a cumparat pentru Gradina Zoologica animale la suprapret, care insa nu au mai ajuns la Braila, murind “pe drum” si ca a incheiat contracte pentru organizarea unor evenimente cu o societate comerciala care apartinea unui sofer al DAPT. Parlamentarul a mai precizat ca “Donna Imaculata Draghincescu” se face vinovata si de “instrainarea fermei de la Baldovinesti sau de desfiintarea Abatorului si vinderea sa pe loturi”.

“Draghincescu ma acuza ca am sifonat bani publici, ceea constituie un fapt extrem de grav, care ar putea avea si consecinte penale pentru autoarea acestei calomnii. Nu am avut niciodata contracte cu statul sau alte variante de acces la banii publici, situatie in care doamna Draghincescu s-a aflat multi ani, cat a condus DAPT. Aceasta persoana, care a infestat discursul public la nivel local cu barfe si apucaturi imprumutate de la precupete, a comis insa o sumedenie de fapte ce reprezinta in mod evident prejudicii”, a mentionat Mihai Danut pe o retea de socializare.

Mihai Danut a concluzionat ca Simona Draghincescu “isi doreste cu ardoare o pozitie de conducere in cadrul Partidului Conservator”, in contextul in care consilierul local a comentat informatiile conform carora Mihai a discutat trecerea in tabara liberalilor, informatie confirmata chiar de catre conservator.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-