Published On: lun, Mai 11th, 2015

Mihai Danut (PC) “o scalda” si se amuza, insa nu neaga ca a discutat trecerea la PNL

Share This
Tags

Mihai-Danut-a-revenit-in-politicaSenatorul Mihai Danut, liderul conservatorilor braileani, nu neaga, in prima iesire publica dupa ce Ziarul Infobraila a publicat informatia conform careia parlamentarul isi pregateste trecerea in tabara liberalilor, ca va parasi Partidul Conservator, insa lasand sa se inteleaga un presupus motiv al unei astfel de decizii. Mihai a lansat un atac la adresa PSD, acuzandu-i pe aliatii sai ca nu isi respecta partenerii si angajamentele.

"Constat cu amuzament ca politica braileana prinde viata doar cand face Danut Mihai cate ceva. Sau cand nu face. Toti isi dau cu parerea despre persoana mea, dar nimeni nu e curios sa afle daca am si eu ceva de spus. Ultimele declaratii publice ale colegilor mei de la PSD ar fi de-a dreptul absurde daca n-ar fi susceptibile ca ei insisi imi transmit sa iau o anumită decizie", a spus senatorul.

Mihai Danut a mai adaugat faptul ca asteapta ca social-democratii "sa admita cu barbatie ca nu-si respecta partenerii si angajamentele", notiuni care, spune sursa citata, "le sunt complet straine".

Senatorul Mihai Danut, liderul Organizatiei Judetene PC si vicepresedinte al partidului la nivel national, isi pregateste trecerea in tabara liberalilor. Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, senatorul a purtat mai multe discutii la nivel central pentru inscrierea in PNL, urmand ca aceasta mutare sa se concretizeze in perioada imediat urmatoare.

Contactat telefonic, Catalin Boboc – co-presedintele PNL Braila, a confirmat informatia, apreciind ca Mihai Danut ar reprezenta "o plusvaloare pentru partid" in contextul alegerilor locale de anul viitor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-