Published On: joi, Mai 14th, 2015

Mihai Danut (PC) i-a spus lui Simionescu ca nu va trece la PNL

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca l-a intrebat pe senatorul Mihai Danut, liderul PC Braila, daca va trece la PNL, precizand ca raspunsul parlamentarului a fost negativ.

“Nu am un motiv sa spun ca-l cred sau nu-l cred. Noi ne cunoastem  de foarte multa vreme si l-am intrebat despre ce vorbim, da sau ba. Si a spus ca nu. I-am spus: “Mai, dar domnul Boboc zice ca…”. “Nu, si eu am vorbit cu el, dar nu”. Asta a fost discutia de sambata (n.r. 9 mai)”, a precizat edilul.

Simionescu a mai adaugat faptul ca PC isi doreste sa se alieze cu PLR, partidul condus de fostul premier Calin Popescu Tariceanu.

Senatorul Mihai Danut, liderul Organizatiei Judetene PC si vicepresedinte al partidului la nivel national, isi pregateste trecerea in tabara liberalilor. Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, senatorul a purtat mai multe discutii la nivel central pentru inscrierea in PNL, urmand ca aceasta mutare sa se concretizeze in perioada imediat urmatoare.

Contactat telefonic, Catalin Boboc – co-presedintele PNL Braila, a confirmat informatia, apreciind ca Mihai Danut ar reprezenta "o plusvaloare pentru partid" in contextul alegerilor locale de anul viitor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author