Published On: Soare, Mai 24th, 2015

Fara politisti la Rutiera, brailenii se urca la volan desi nu au permis

Share This
Tags

Dupa ce Politia Rutiera a fost decimata de procurorii Parchetului General, 11 politisti fiind arestati, fie preventiv, fie la domiciliu, se pare ca brailenii care nu detin permis de conducere au prins curaj, urcandu-se la volan si astfel punand in pericol circulatia pe drumurile publice.

Vineri, 22 mai, in jurul orei 19:00, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe braileanul C.Iulian, de 27 de ani, in timp ce conducea un autoturism in cartierul Chercea, pe strada Brazdei, dinspre Soseaua Focsani catre strada Comuna din Paris, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele tanarului a fost intocmit dosar penal, conform Codului penal.

Tot vineri, in jurul orei 11:30, politistii l-au depistat în trafic pe A.Valentin, de 25 de ani, din satul Salcia – comuna Frecatei, in timp ce conducea autoturismul, pe DC 57, pe raza localitatii.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care i-au intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-