Published On: mar, Mai 5th, 2015

EXCLUSIV Senatorul PC Mihai Danut (ex PP-DD) isi pregateste trecerea la PNL / Boboc: Confirm. E o plusvaloare

Share This
Tags

Mihai-Danut-a-revenit-in-politicaSenatorul Mihai Danut, liderul Organizatiei Judetene PC si vicepresedinte al partidului la nivel national, isi pregateste trecerea in tabara liberalilor. Conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila, senatorul a purtat mai multe discutii la nivel central pentru inscrierea in PNL, urmand ca aceasta mutare sa se concretizeze in perioada imediat urmatoare.

Contactat telefonic, Catalin Boboc – co-presedintele PNL Braila, a confirmat informatia, apreciind ca Mihai Danut ar reprezenta "o plusvaloare pentru partid" in contextul alegerilor locale de anul viitor.

"Da, e corecta informatia! Au existat niste discutii la nivel central, chiar si eu am avut cu domnul senator niste discutii pe aceasta tema, si nu numai. Exista intentia domnului Mihai Danut de a trece la PNL", ne-a declarat senatorul Boboc.

Mihai Danut, fost consilier local PRM si lider local al partidului lui Vadim Tudor, a fost ales senator pe listele PP-DD, in 2012. La doar cateva luni de la alegerile parlamentare, senatorul si-a anuntat in Parlament demisia din PP-DD si trecerea in barca conseratorilor, alaturandu-se astfel USL.

"Am ales sa ma alatur unui partid mic, pentru a nu fi acuzat de traseism politic sau oportunism, pentru ca imi plac provocarile, pentru ca imi place sa construiesc din temelii, asa cum am procedat si la PPDD si pentru ca am convingerea ca Partidul Conservator poate ajunge la urmatoarele alegeri la 10 la suta din preferintele brailenilor", a spus atunci Mihai Danut.

Deputatul PSD Marian Dragomir ne-a declarat, intrebat cum comenteaza iminentul transfer al lui Mihai Danut, ca l-a criticat pe senator pentru traseism chiar si atunci cand a avut loc trecerea in PC si ca se astepta la aceasta miscare inca din timpul campaniei electorale pentru prezidentiale.

"Avand in vedere faptul ca lui Mihai Danut i-au mai ramas doua partide unde nu a fost membru, nu stiu ce o sa declare cand va trece la UDMR. Dar ma astept si la asta! Ma asteptam la aceasta miscare inca din timpul campaniei electorale pentru alegerea presedintelui. Am comentat lipsa de implicare a dansului, amplificata de reprosurile unor membri PC care nu cunosteau programul de activitate, nu primisera materiale electorale. Interesant este faptul ca liderii PNL se delimitau public de traseisti, dar ii primesc cu bratele deschise. Acest lucru spune tot despre comportamentul unei persoane. Sa mai completez cu declaratia lor de azi ca vor face alianta in Parlament cu oamenii lui Basescu?", a mai adaugat social-democratul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author