Published On: lun, Mai 18th, 2015

Dupa coruptia de la ISJ, ruda unui consilier local a fost numita inspector adjunct

Share This
Tags

Inspectoratul Scolar Judetean - ISJ

Dupa ce apele s-au linistit la Inspectoratul Scolar Judetean, fostul sef al institutiei demisionand in urma cu doua luni, fiind trimis in judecata de procurorii DNA Galati pentru abuz in serviciu, politicul a inceput din nou sa isi bage coada in activitatea ISJ.

Profesorul Dan Mihai Gheorghita, fratele consilierului local conservator Daniela Radulescu, a fost numit in functia de inspector scolar general adjunct.  Gheorghita, fost inspector de educatie fizica, este administratorul SC Mogli Com SRL, dar si asociat la alte doua societati comerciale.

Fostul inspector scolar general Iulian Danielescu, un consilier din Ministerul Educatiei, un functionar din cadrul ISJ, dar si 5 profesori braileni (printre care si Veronica Picus-fost inspector de informatica), au fost trimis in judecata de procurorii DNA Galati,  la inceputul acestui an, pentru abuz in serviciu, acestia intervenind pentru ca unei eleve de la Liceul "Nicolae Iorga" sa ii fie modificata nota la purtare, astfel incat sa nu fie exmatriculata.

Pe data de 8 octombrie 2014, procurorii DNA au efectuat perchezitii la doua licee din Braila, printre care si Liceul "Iorga", dar si la sediul Inspectoratului Scolar Judetean, in aceeasi zi fiind dus la sediul DNA Galati, pentru audieri, si Iulian Danielescu, seful ISJ.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-