Published On: vin, Mai 22nd, 2015

Dragomir, ii raspunde lui Mihai Danut: Nu ma fugareste niciun portarel cu amintiri din trecut si nici falimente nu scrie pe afacerile din viata mea

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul Marian Dragomir (PSD), i-a raspuns, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, senatorului Mihai Danut (PC), care se intrebase ce a realizat social-democratul la viata lui, afirmand ca nu are de ce sa ii fie rusine cu ceea ce a intreprins si ca firmele sale nu au intrat in faliment.

"In ceea ce ma priveste eu nu trebuie sa ma prezint la Mihai Danut. Dupa mine raman investitii in zona de Sud-Est a Romaniei, raman constructii la care se platesc taxe si impozite locale si cateva sute de angajati. Asta ramane si nu ma fugareste niciun portarel cu amintiri din trecut si nici falimente nu scrie pe absolut nicio afacere pe care am gestionat-o in viata mea", a spus Dragomir.

Dupa ce Ziarul Infobraila a publicat in exclusivitate informatia conform careia senatorul Mihai Danut, presedintele Organizatiei Judetene a PC, isi negociaza trecerea in PNL, deputatul PSD Marian Dragomir a lansat o serie de acuzatii voalate la adresa conservatorului.

“Nu pot fi parteneri la bine si la greu ci cauta refugii, negociaza cu toata lumea pentru a-si asigura propriul viitor politic. Migratia politica in functie de interesul personal reflecta un comportament duplicitar, o personalitate instabila, un individ ce poate fi usor de influentat sau manipulat”, a spus deputatul PSD.

In replica, Mihai Danut, care a recunoscut ca nu exclude varianta plecarii din PC, a precizat ca deputatul este portavocea liderilor PSD care “il pun pe el in fata”, intrebandu-se “cine este” Marian Dragomir.

“Pai am ajuns sa imi dea lectii Marian Dragomir despre ce inseamna etica intr-un partid? Eu nu am nicio treaba cu Marian Dragomir. Daca ei nu au curajul sa o spuna, il pun pe el in fata. Eu nu am nicio treaba cu el. Cine este el? Ce a realizat la viata lui?”, a declarat senatorul PC.

Comentarii

comentariu

About the Author