Published On: mar, Mai 5th, 2015

Draghincescu: Daca vicele USL Danaila vrea “personal” sa demisioneze il sprijin in lupta sa cu propriul sine

Share This
Tags

Simona Draghincescu (14)Consilierul local Simona Draghincescu (PNL) a precizat ca este dispusa sa il sprijine pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila "in lupta sa atat cu propriul sine, dar si cu partidul", dupa ce acesta a lasat sa se inteleaga, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa, ca "la nivel personal" a luat hotararea de a demisiona din functia de viceprimar, insa asteapta decizia partidului.

"Am asteptat cateva zile cu speranta ca weekend-ul prelungit de 1 Mai ii va oferi domnului viceprimar USL Alexandru Danaila ragazul si odihna fizica si mai ales psihica necesara sa retracteze declaratia domniei sale de la conferinta de presa sustinuta la sediul PNL. M-am inselat asteptand o astfel de reactie din partea unui membru PNL ajuns vremelnic intr-o astfel de pozitie cu sprijinul PSD. Ce-i drept, nu este prima data cand ma insel in privinta unor membri situati la varful politicii brailene. Nu inteleg cum poate Alexandru Danaila sa sustina ca personal ar renunta la functia de viceprimar, care consfinteste legatura clara cu PSD, dar ca propriul partid ii cere sa ramana acolo, evident in ciuda dorintei sale", a spus Draghincescu.

Consilierul local a mai mentionat ca, din informatiile pe care le detine, "PNL nu a luat act niciodata de intentia lui Danaila de a demisiona" si ca, daca dorinta vicelui este reala, este dispusa sa il sprijine "in lupta sa atat cu propriul sine, dar si cu partidul".

"Este nepermis, evident in cazul in care domnul Danaila nu exagereaza, ca un tanar sa sufere atat de mult, fie si pentru interesele, manifestate mai mult sau mai putin public, ale unui grup restrans din PNL caruia, disperat de lupta interioara pe care o duce, acesta sa i se fi confesat", a conchis Draghincescu.

Reamintim faptul ca liberalul Alexandru Danaila pare ca a luat deja decizia sa demisioneze din functia de viceprimar, lasand sa se inteleaga acest lucru in cadrul unei conferinte de presa, saptamana trecuta. Totusi, Danaila, caruia a parut ca i-a scapat “porumbelul”, a nuantat ceea ce a spus printre randuri, mentionand ca demisia “poate veni intr-un context in care partidul hotaraste asupra unei astfel de decizii”.

“Indiferent de ce spune unul sau altul, activitatea pe care o desfasor la Primarie o voi desfasura in continuare, atat timp cat va fi, ca nu se stie nici asta cat o sa mai dureze, la nivel personal va spun asta, va fi in continuare in aceiasi parametri ca si pana acum (…) Nu sunt legat de post. Sunt legat mai mult de partid decat de post”, a declarat viceprimarul.

Danaila a incheiat subiectul legat de demisie, admitand ca in acest sens “exista personal o posibilitate”.

Comentarii

comentariu

About the Author