Published On: mar, Mai 19th, 2015

Draghincescu, atac la Mihai Danut: Persoanele ca el nu cred in nimic, nu au principii, ii intereseaza doar banii publici

Share This
Tags

Simona Draghincescu (14)Consilierul local Simona Draghincescu (PNL) a lansat un atac dur la adresa senatorului PC Mihai Danut, cel care a recunoscut ca a purtat discutii pentru a trece in barca liberalilor. Draghincescu a reactionat dupa ce conservatorul a intrebat intr-o declaratie publica “ce a realizat deputatul PSD Marian Dragomir la viata lui?”, ca urmare a afirmatiilor social-democratulului legate de “traseismul” practicat de senator. 

“Nu-i iau apararea lui Marian Dragomir pentru ca nu prea am de ce, dar personal cred ca Mihai Danut este ultima persoana care ar avea calitatea morala sa faca vreo apreciere fata de orice alta persoana fizica sau juridica din Braila. Eu le recomand sa ramana in sfera actiunilor de partid si a proiectelor pe care le-au promovat si sustinut in calitatea pe care o detin, ar fi suficient”, a precizat Draghincescu.

Consilierul local a mai adaugat faptul ca persoane ca Mihai Danut “nu cred in nimic, nu au niciun proiect, nu au principii, nu au vreo aplecare fata de cetateni”, ci ii intereseaza doar “banii publici sifonati intr-un fel sau altul prin contracte mai mult sau mai putin legale”. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-