Published On: mar, Mai 12th, 2015

Deputatul Marian Dragomir propune ca postacii sa fie interzisi prin lege: “Sunt platiti din bani negri si infesteaza mediul online”

Share This
Tags

Marian DragomirDeputatul social-democrat Marian Dragomir a declarat razboi postacilor, sustinand in Parlament o declaratie politica prin care a anuntat ca, in opinia sa, este necesar "un cadrul legislativ" care sa lamureasca situatia persoanelor platite sa arunce cu noroi in mediul on-line.

Dragomir sustine ca cei care stau ascunsi in spatele unor identitati false "infesteaza mediul online, manipuleaza, mint, acuza, indeamna la acte de violenta fizica, la ora, posteaza mesaje discriminatorii, jignesc persoane reale, actele si faptele unor persoane de buna-credinta", fiind platiti din bani negri sau din comisioane primite din contracte.

"La orice ora din zi sau noapte postacii de serviciu scriu mesaje impotriva unor oameni de afaceri, jurnalisti si politicieni sau simpli forumisti reali ce indraznesc sa le violeze spatiul virtual dominat de numarul de mesaje in funcţie de care sunt platiti. Initial eram tentat sa cred ca sunt condusi de interesul civic, dar declaratiile publice ale unor politicieni m-au determinat sa cred ca doar interesul financiar dicteaza in spatiul online", a spus parlamentarul.

PSD-istul a mai adaugat faptul ca "acolo unde bunul-simt a pierdut lupta, doar un cadru legislativ clar mai poate stabili ordinea si impune respectul".

Comentarii

comentariu

About the Author

-