Published On: joi, Mai 7th, 2015

Chiru despre Draghincescu: Nu mai are viitor la PNL, dar ii dau dreptate. Nu e firea ei sa se supuna

Share This
Tags

Chiru zambindConsilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD) a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Simona Draghincescu "nu mai are viitor politic in PNL", dupa ce consilierul local liberal a lansat numeroase atacuri publice la adresa viceprimarului Alexandru Danaila, colegul sau de partid. Chiru spune ca e posibil ca cineva din PNL sa o fi chemat la ordin pe Draghincescu, iar aceasta nu a acceptat, "fiind rebela".

"Aici ii dau dreptate. Draghincescu a venit la PNL dupa o pozitie buna, a avut in spate niste alegatori. Nu e firea ei sa se supuna. Au fost la inceput niste pupaturi false, iar acum s-a luat rujul de pe obraji", a mai adaugat taranistul.

La inceputul acestei saptamani, consilierul local Simona Draghincescu a precizat ca este dispusa sa il sprijine pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila "in lupta sa atat cu propriul sine, dar si cu partidul", dupa ce acesta a lasat sa se inteleaga, in cadrul unei conferinte de presa, ca "la nivel personal" a luat hotararea de a demisiona din functia de viceprimar, insa asteapta decizia partidului.

Consilierul local a mai mentionat ca, din informatiile pe care le detine, "PNL nu a luat act niciodata de intentia lui Danaila de a demisiona" si ca, daca dorinta vicelui este reala, este dispusa sa il sprijine "in lupta sa atat cu propriul sine, dar si cu partidul".

"Este nepermis, evident in cazul in care domnul Danaila nu exagereaza, ca un tanar sa sufere atat de mult, fie si pentru interesele, manifestate mai mult sau mai putin public, ale unui grup restrans din PNL caruia, disperat de lupta interioara pe care o duce, acesta sa i se fi confesat", a conchis Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-