Published On: mie, Mai 6th, 2015

Chiru despre “disparitia” lui Nazare: E in reorientare! Poate candideaza la Panciu sau Odobesti

Share This
Tags

ChiruConsilierul judetean Gheorghe Chiru (PNTCD), fost vicepresedinte al Consiliului Judetean, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca motivul "disparitiei" din spatiul public a deputatului PNL Alexandru Nazare, dupa fuziunea PNL-PDL, ar fi o posibila "reorientare", si ca la alegerile viitoare va candida in vreun oras din judetul Vrancea, facand referire la originile parlamentarului liberal, nascut in Focsani.

"Alexandru Nazare poate candideaza pentru Panciu sau Odobesti la alegerile viitoare. E in reorientare! O sa il vedeti candidand la Primaria Panciu sau la Odobesti", a spus Chiru.

La mijlocul lunii decembrie 2014, Alexandru Nazare (ex-presedinte PDL) a demisionat din functia de co-presedinte al PNL Braila, acuzandu-i pe vechii liberali ca fac compromisuri cu PSD si ca mimeaza opozitia, precizand de asemenea ca nu mai poate gira un traiect politic in care nu crede. Dupa doar cateva zile, Nazare a fost reconfirmat in functie de structura centrala a partidului, iar de atunci nu a mai facut declaratii publice cu privire la politica si administratia locala, limitandu-se doar la comunicate de presa cu privire la teme nationale legate de infrastructura si fonduri europene.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-