Published On: mie, Mai 13th, 2015

Bunea Stancu si Catalin Boboc, vinovati de dezastrul de la Rutiera

Nu s-a intamplat nimic cand, nu cu mult timp in urma, reporterii Infobraila au sunat disperati ca fostul militian sef la IPJ Braila, azi bine-mersi adjunct la IPJ Constanta, Mircea Relu Vizitiu, goneste matol prin oras cu doua gagici matoale, ca si el, in masina. Credeam doar ca frica de seful lor sa le fi paralizat reactiile normale. Nu credeam atunci ca atat de multi lucratori de Politie pot fi corupti. Si nu corupti cu vreo vila la Saint Tropez ci cu o cafea cu nechezol de la automatul slinos al vreunui chiosc.
La fel de adevarat este ca atunci, asa cum am mai scris, Gheorghe Bunea Stancu l-a protejat pe Mircea Relu Vizitiu sa scape basma curata. Sa nu credeti ca a fost singurul. Mergeam cu senatorul Catalin Boboc la o emisiune de la Realitatea TV. Pe dig. Cu viteza peste limita legala. I-am spus sa mearga mai incet, mai ales ca in fata se vedea o masina de la Politia Rutiera. Nu a incetinit, ba chiar a accelerat dupa ce masina militienilor i-a semnalizat sa mearga mai departe, ca e drumul liber si nu-l opreste nimeni!
Cei doi, Bunea si Boboc au fost tovarasi de sprituri grele cu Vizitiu. Ei l-au tinut in brate, iar el dezmatul din IPJ Braila. Doar nu va veti fi inchipuit ca penalii de la Rutiera s-au apucat de luat spagi dupa ce Vizitiu s-a autodetasat la Constanta?!
Ei sunt principalii vinovati. Pentru ca ei conduceau partidele care compuneau si compun inca USL. Masurile luate de ei? Zero.
Astept cu nerabdare comentariile partidelor. Acele organizatii non-profit care isi permit, sub paravanul unor legi strambe si flexibile in acelasi timp, sa puna pe oricine in orice post! Fie el de sef la inspectoratul de Politie sau de cultura, la scoala sau spital. Adica in locuri vitale! 

Comentarii

comentariu

About the Author