Published On: lun, Mai 4th, 2015

Basescu, mesaj pentru Halep: “Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat”

Share This
Tags

Traian BAsescuIntr-un mesaj postat pe Facebook, fostul presedinte Traian Basescu o incurajeaza pe Simona Halep si spune ca toti cei care au comentat eliminarea sportivei dupa primul sau meci la Madrid "sunt oameni care in viata nu au câstigat nicio competitive”.

"Ma uit cu mila la toti palavragiii care, dupa eliminarea Simonei Halep de la Madrid, titreaza: esec sau dezastru sau socant. Vreau sa stii ca ei sunt oameni care in viata nu au fost obisnuiti sa cistige o competitie. Ei nu stiu ca, uneori, a fi campion inseamna sa pierzi, pentru simplul motiv ca toti te vor infrint si lupta cu indirjire pentru asta. Un om normal nu poate fi motivat sa fie tot timpul indirjit. Uneori, sufletul lui, corpul lui, creierul lui refuza indirjirea", a scris fostul presedinte pe contul sau de Facebook.

"Nu este important sa cistigi de fiecare data. Important este ca, la sfirsit, sa cistigi campionatul. De fapt, la Madrid nu s-a intimplat nimic. Iti spune unul care a pierdut multe etape, dar niciodata un campionat. Cu dragoste pentru tineretea si loialitatea ta fata de competitie, Traian Basescu", si-a incheiat fostul sef al statului mesajul adresat Simonei Halep.

Jucatoarea Simona Halep, eliminata duminica in primul tur la turneul de Madrid, se mentine pe locul doi in clasamentul WTA, cu 7755 de puncte, dar la inceputul saptamânii viitoare si-ar putea pierde aceasta pozitie in favoarea Mariei Sarapova, daca rusoiaca ajunge in finala competitiei din Spania.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-