Published On: vin, Mai 8th, 2015

Analiza PNL-istului Nechita: Fostul director economic al Concivia – mana dreapta a lui Bunea Stancu, era de 1000 de ori mai bun ca sef al judetului

Share This
Tags

Avram si NechitaConsilierul judetean liberal Ovidiu Nechita, cel care a condus judetul dupa ce Bunea Stancu a fost ridicat de procurorii anticoruptie, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Ionel Avram (PSD), fost director economic al SC Concivia SA-firma controlata de fostul baron si trimisa in judecata de DNA, era "de 1000 de ori mai bun" ca presedinte al CJ decat social-democratul Viorel Mortu, actualul sef interimar al Consiliului.

Avram este cel care, la inceputul lunii septembrie 2014, a coordonat "puciul" din Consiliul Judetean care l-a inlaturat, incalcand legea, pe Nechita de la sefia CJ. Atunci, liberalul tuna si fulgera la adresa PSD-istului, care l-a inlocuit pentru scurt timp la presedintia Consiliului Judetean, prefectul demontand "puciul" lui Avram.

"Noi l-am ales ca vicepresedinte (n.r. pe Viorel Mortu), si eu, si domnul Cortez (n.r. Vasile Cortez, consilier judetean PNL), am considerat ca era cel mai potrivit, tinand cont de faptul ca are totusi o coloana verticala, dar ne-am inselat. Din punct de vedere administrativ, nu merge… era de 1000 de ori mai bun domnul Avram. E punctul meu de vedere", a spus Nechita, citat de jurnalista Mihaela Dan pe blogul personal.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-