Published On: lun, Mai 4th, 2015

Amenzi de peste 10.000 de lei date de politisti in mini-vacanta de 1 mai

Share This
Tags

In perioada minic-vacantei de 1 mai, politistii braileni au desfasurat activitati pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea climatului de ordine si siguranta publica, in municipiu si judet.

Politistii rutieri, de ordine publica si de investigatii criminale, din cadrul politiei municipiului,  politiilor orasenesti si sectiilor de politie rurala, au actionat in zona discotecilor, barurilor si altor unitati de a limentatie publica cu profil similar, pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale si pe arterele de circulatie din municipiu si judet, pentru a reduce numarul accidentelor rutiere grave, produse ca urmare a nerespectarii regulilor de circulatie.

Echipele de politisti au efectuat controale la 13 societati comerciale cu profil discoteca si cafe-bar, au legitimat 109 persoane, si au controlat in trafic 61 de autovehicule.

De asemenea, pe timpul desfasurarii activitatilor specifice, politistii au constatat 29 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 11.174 de lei, 14 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicata), pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 14 conform O.U.G. 195/2002 (republicata), privind circulatia pe drumurile publice, si una pentru alte abateri.

Comentarii

comentariu

About the Author

-