Published On: joi, Mai 28th, 2015

ACUZATII FARA PRECEDENT / Seful Achizitiilor Publice din CJ Braila vine beat la munca / “E nevoie sa aduc fiola?”

Share This
Tags

vrabie infobrailaFostul sef al Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita, l-a acuzat, in plenul Consiliului, pe directorul Achizitiilor Publice din cadrul institutiei, Marian Vrabie (foto), ca vine la serviciu sub influenta bauturilor alcoolice. Mai mult decat atat, conform lui Nechita, actualul sef al CJ, PSD-istul Viorel Mortu, ar avea cunostinta despre aceasta situatie.

“Cand am fost sa vorbesc cu domnul Vrabie despre aceste probleme, intotdeauna era baut, era sub influenta bauturilor alcoolice. Dumneavoastra (n.r. Viorel Mortu) stiti foarte bine aceasta problema, ati dat si o dispozitie in sensul acesta, sa nu se mai consume bauturi alcoolice. E nevoie sa aduc si eu fiola de la masina? Stiti foarte bine de ce ati dat acea dispozitie si catre cine era directionata. Bine ati facut, numai ca trebuie sa si urmariti daca se respecta”, i-a spus Nechita presedintelui CJ.

PNL-istul Ovidiu Nechita s-a mai plans de faptul ca, in ultimele 10 zile ale mandatului de presedinte interimar al CJ, nu a putut discuta cu Vrabie pe marginea mai multor proiecte de hotarare , acesta fiind sub influenta bauturilor alcoolice.

In apararea directorului, care a ramas mut cand a auzit declaratiile fostului sau sef, a sarit Viorel Mortu, precizand ca intradevar a dat o dispozitie prin care interzicea consumul bauturilor alcoolice in timpul programului de munca, insa nu special pentru Vrabie.

“Masura data de mine este o masura data in toate institutiile publice de oriunde. Se stie ca nu are voie, dar sa fie  spus si de mine ca nu are voie. Am dat o dispozitie catre toate persoanele din Consiliul Judetean”, a concluzionat Mortu.

Fara sa faca prea multe comentarii, directorul Achizitiilor Publice nu a mentionat decat ca este dispus sa sufle oricand in fiola.

Comentarii

comentariu

About the Author