Published On: vin, Mai 22nd, 2015

A DAT CU OISTEA-N GARD! Mortu, seful CJ: Raportul arata ca firma Titan nu a facut mancare pentru nunti si botezuri in cantina Spitalului

Share This
Tags

mortu 4La sfarsitul lunii trecute, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele interimar al Consiliului Judetean – Viorel Mortu, a lansat o acuzatie extrem de grava la adresa firmei care se ocupa de serviciul de hrana pentru pacientii Spitalului Judetean, afirmand ca in cantina unitatii spitalicesti s-a preparat mancare pentru diverse evenimente, cum ar fi nunti sau botezuri. Tot atunci, Mortu a anuntat ca a dispus desfasurarea unei anchete la Spital, aratandu-se revoltat de aceasta situatie.

Astazi, la o luna de la declaratiile respective, Viorel Mortu nu a mai fost atat de incisiv, fiind chiar zgarcit la vorba cand jurnalistii l-au intrebat despre ancheta care s-a incheiat in urma cu aproximativ o saptamana. Conform informatiilor obtinute de Ziarul Infobraila, in raportul care a fost intocmit in urma "cercetarilor" se precizeaza ca in cantina Spitalului Judetean nu a fost preparata mancare pentru nunti sau botezuri, fapt confirmat si de Mortu, cu jumatate de gura.

"Raportul asa arata, ca nu a fost pregatita mancare pentru evenimente", a spus seful CJ, lasand sa se inteleaga ca nu isi schimba opinia, insa ca aceste situatii nu au putut fi dovedite.

stefan fuseaDeclaratia sefului CJ facea referire directa la firma “Titan Edilitara” SRL, detinuta de Stefan Fusea-presedintele Camerei de Comert si Industrie Braila, care se ocupa de ani buni de serviciul de hrana pentru pacienti si al celui de spalatorie de la Spitalul Judetean, castigand licitatiile organizate pentru aceste servicii externalizate.

Atunci, Stefan Fusea - managerul firmei “Titan”,  a negat vehement faptul ca in cantina spitalului s-a pregatit mancare pentru nunti sau botezuri, catalogand afirmatiile lui Mortu ca fiind “periculoase”. Afaceristul a mentionat ca va apara imaginea societatii in instanta, “speculatiile de acest tip” cauzandu-i prejudicii “enorme”.

Comentarii

comentariu

About the Author