Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Weekend al comediei la Teatrul “Maria Filotti”

Share This
Tags

teatruDupa succesul deosebit al spectacolului Indoiala prezentat in turneu la Teatrul Odeon din Bucuresti, Teatrul Maria Filotti va invita la un week-end al comediei.

Sambata,  25  aprilie,  la Casa Tineretului,  de la ora 18.00, dupa o absenta de 6 luni, puteti sa va intalniti sau reintalniti cu minunata, surprinzatoarea si fermecatoarea poveste de dragoste a printului Leon si a printesei Lena.

LEONCE si LENA,    piesa scrisa de Georg Bűchner acum aproape de 200 de ani, nu conteneste sa surprinda prin modernitate, calitatea umorului si poezia atmosferei romantice a sriiturii sale. Spectacolul regizat de Vlad Cristache, intr-un  decor poetic realizat de Vladimir Turturica, prezinta  o lume a fanteziei cromatice insotita de interpretarea inspirata a lui Ionut Visan, Corina Bors, Constantin Cojocaru, Ramona Ginga,  Narcisa Novac, Valentin Terente, alaturi de Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Stefan, Costica Burlacu.

Spectacolul  a beneficiat de ecouri in presa de specialitate, fiind deja prezentat pe scena teatrelor Odeon – Bucuresti, Toma Caragiu – Ploiesti, Andrei Muresanu – Sfântu  Gheorghe .

Duminica 26 aprilie, de la orele 18.00,  tot la Casa Tineretului  veti avea ocazia reintâlniri cu textul fanion al dramaturgului Caragiale – O SCRISOARE PIERDUTA. In lectura regizorala a directorului teatrului Lucian Sabados  si scenografia lui George  Mosorescu, pasionanta,   dar si tulburatoarea poveste cu atâtea incurcaturi si rasturnari de situatie detine prin stralucirea interpretilor Mihai Coada,  Dragos Câmpan, Diana Cavalliote,  Emilian Oprea , Alin Florea , Liviu Pintileasa , Valentin Terente, Marcel Turcoianu , Zane Jarcu,  putere de convingere ,  umor rafinat  si un profund comentariu legat de actualitatea povesti.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-