Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Vrei sa te angajezi? Te asteapta peste 500 de locuri de munca

Share This
Tags

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila organizeaza astazi, începând cu ora 9:00, Bursa generala a locurilor de munca. Acest eveniment se va desfasura in municipiul Braila la Sala Polivalenta « DANUBIUS », in orasul Faurei la Casa de Cultura a Orasului, in orasul Insuratei la Sala de Sedinte a Primariei Insuratei.

AJOFM a contactat pentru aceasta actiune, pana la aceasta data, peste 1250 angajatori, fiind confirmata participarea de catre 71 angajatori cu peste 550 de locuri de munca, in domenii de activitate cum ar fi: constructia de nave si structuri plutitoare, fabricarea de articole de lenjerie de corp, intermedieri financiare si asigurari, fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii, agricultura, constructii, comert, coafura etc..

Structura locurilor de munca vacante, pe studii si ocupatii se prezinta astfel: 9,6 % studii superioare, 9,7 % studii medii, 62,5 % muncitori calificati si 18,1 % muncitori necalificati.

Un alt angajator care va fi prezent la bursa este Centrul Militar Judetean Braila – Biroul Informare Recrutare, care prezinta oferta de invatamant a Ministerului Apararii Nationale, respectiv: ofiteri – 424 locuri, maistri militari – 296 locuri, subofiteri – 51 locuri.
 
In cadrul acestei actiuni vor fi amenajate standuri separate pentru activitati de: mediere, consiliere privind cariera, formare profesionala, acordarea de informatii privind alcatuirea unui CV, a unei scrisori de intentie precum si alte tehnici de identificare a unui loc de munca.

Totodata, in timpul desfasurarii bursei generale persoanele interesate pot sa obtina sprijin pentru intocmirea unei scrisori de intentie, elaborarea unui CV EUROPASS, instruire in metode si tehnici de cautare a unui loc de munca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-