Published On: joi, Apr 9th, 2015

VIDEO VIRAL Ce le ureaza brailenii politicienilor de Paste: “Puscarie multa la toti care au furat Braila!”

Share This
Tags

urari paste infobrailaJurnalistii Ziarului Infobraila le-au lansat o provocare, zilele trecute, brailenilor pe care i-au intalnit in cele mai aglomerate zone din oras, rugandu-i ca, in fata camerelor de luat vederi, sa le transmita politicienilor locali un mesaj cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Oameni de mai toate varstele le-au spus, inainte de Paste, celor pe care i-au votat, ce aveau pe suflet, marea majoritate vorbind despre coruptie si trecutul maret al Brailei.

Unii dintre ei nici nu au vrut sa auda de cei care le conduc destinele, punandu-i la zid pe politicieni, insa fara sa uite sa-i transmita cateva cuvinte si fostului baron al judetului, Gheorghe Bunea Stancu, condamnat recent la 3 ani de inchisoare cu executare.

Alesii ar trebui sa nu mai bage mana in pusculita cu bani publici, iar cei care au incalcat legea ar trebui trimisi dupa gratii, cred marea majoritate a brailenilor intervievati.

“Puscarie multa la toti care au furat Braila! Sa fie Braila inapoi cum a fost. Sa fie putin mai economici la luat bani de la oameni, adica sa se imbogateasca ei. Cum stiti, pe cel care e arestat acum – baronul, ala nu merita sa fie baron, ala e un explotator”, ne-a spus un barbat, extrem de vehement.

Un alt brailean nu a dorit sa le transmita nimic celor alesi in urma cu 3 ani: “Sa le urez la borfasii astia? Nu le urez nimic la sacalii astia. Nu pot sa le urez nimic!”

Si o femeie trecuta de prima tinerete le-a spus politicienilor “sa nu mai bage in buzunar” si sa se aplece asupra nevoilor “oamenilor saraci, pensionarilor si bolnavilor”.

Un domn mult mai impaciuitor le-a urat alesilor, prin intermediul camerei de luat vederi, “multa intelepciune”, motivand ca “cel intelept e si sanatos si corect”.

Jurnalistii Infobraila au intalnit si persoane nostalgice, care isi amintesc cum era traiul in Braila, atunci cand portul functiona la turatie maxima, istorisiri despre care au auzit, la randul lor, de la parinti sau bunici.

“Nu au facut nimic pentru brailenii astia. Nimic! Pacat ca Braila a fost un oras agro-industrial foarte mare. Domnul Bunea Stancu in frunte cu mafiotii lui au distrus tot orasul”, ne-a precizat un barbat.

Un alt trecator ne-a vorbit despre faptul ca politicienii ar trebui “sa ridice” Braila pentru ca “orasu-i mort”: “A cazut portul, a murit si orasul!”

Comentarii

comentariu

About the Author

-