Published On: joi, Apr 2nd, 2015

VIDEO Un brailean a ars de viu in propria casa, la o zi dupa ce si-a inmormantat mama

Share This
Tags

Un incendiu puternic a izbucnit intr-o casa din comuna Gemenele, miercuri, 1 aprilie, dupa ce un panou solar improvizat a explodat. In locuinta se aflau doi frati, trecuti de 40 de ani, care si-au inmormantat mama cu doar o zi inainte. Mezinul a murit ars de viu, in timp ce incerca sa scape din flacari.

Cu doar cateva ore inainte de tragedie, fratii C.Nicusor, de 45 de ani, si C.Ionel, de 41 de ani, au adormit in aceeasi camera, iar la un moment dat, aproape de miezul noptii, s-a declansat incendiul.

Fratii s-au trezit si s-au indreptat catre iesirea din imobil, insa cel in varsta de 41 de ani, intrucat se deplasa mai greoi, pe fondul unor probleme mai vechi de sanatate, nu a reusit sa mai scape. Celalalt frate nu a suferit vatamari corporale.

Personalul medical sosit la fata locului a constatat ca victima prezenta pe mana dreapta si pe fata arsuri, iar cauza cea mai probabila a decesului este intoxicatia cu monoxid de carbon.

Locuinta este compusa dintr-un hol si o camera, si nu este racordata la reteaua electrica, iluminatul fiind asigurat cu ajutorul unui panou solar, conectat printr-o instalatie improvizata la doi acumulatori auto.

Focul a fost stins imediat de catre localnici, astfel incat nu a mai fost necesara interventia pompierilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-