Published On: joi, Apr 16th, 2015

VIDEO SOCANT Un brailean a fost ucis de tren, in timp ce traversa calea ferata care desparte cartierele Obor si Lacu-Dulce

Share This
Tags

Un batran de 85 de ani si-a gasit sfarsitul in timp ce incerca sa traverseze calea ferata printr-un loc neautorizat, fiind lovit de trenul Galati-Buzau, la doar 200 de metri de bariera Lacu Dulce, unde, de-a lungul timpului, s-au sinucis mai multi braileni.

In jurul orei 20:30, barbatul, care fusese la farmacie pentru a-si cumpara medicamente, a vrut sa scurteze drumul spre casa si a ales, cum nu o facea de obicei, sa ajunga in cartierul Lacu Dulce trecand de calea ferata. Pentru ca se misca greu din cauza varstei si a starii precare de sanatate, nu a mai apucat sa se fereasca din calea trenului, care l-a agatat chiar dupa ce apucase sa traverseze sinele. In urma impactului, batranul a murit pe loc.

La fata locului a sosit o echipa de criminalisti care a demarat imediat cercetarile, transportand trupul neinsufletit la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Cei care il cunosteau spun ca era un om linistit, cu o familie bine inchegata, cu sotie, doi copii si nepoti. Vecinii sunt in stare de soc si nu isi dau seama ce l-a facut pe batran sa se abata de la drumul pe care-l parcurgea zilnic si sa aleaga scurtatura fatala.

In zona respectiva, nu exista gard de protectie pentru calea ferata care desparte doua cartierele Obor si Lacu-Dulce, astfel, locuitorii din zona aleg sa traverseze calea ferata, motiv pentru care, au mai avut loc accidente similare. De asemenea, multe persoane au ales sa-si incheie socotelile cu viata aruncandu-se, tot aici, in fata trenului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-