Published On: lun, Apr 6th, 2015

VIDEO O duba a ramas fara punte si rotile din fata dupa ce a fost izbita de un Audi

Share This
Tags

Un accident spectaculos a avut loc, duminica, in apropierea localitatii Valea Canepii. O duba de transport marfa a ramas fara punte si rotile din fata dupa ce a fost izbita in plin de un autoturism marca Audi. Desi impactul a fost unul extrem de puternic, din fericire, cei doi soferi nu au suferit rani grave, care sa le puna viata in primejdie.

Vinovat pentru accident este soferul dubei. Acesta, fara sa se asigure, in timp ce, spun martorii, se uita la un concurs de carute organizat pe camp, a vrut sa paraseasca soseaua, facand stanga pe un drum lateral. In acel timp, autoturismul Audi, care venea din spate, pe acelasi sens de mers, angajandu-se regulamentar in depasire, a lovit duba, lasand-o fara punte si rotile din fata.

Autoturismul Audi a iesit de pe sosea in camp, in urma impactului, oprindu-se dupa 100 de metri de rulare. Soferul dubei a fost transportat la Spitalul Judetean cu traumatism cranian minor. Celalalt sofer nu a avut nevoie de ingriji medicale.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, in cauza intocmindu-se dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-