Published On: mar, Apr 14th, 2015

VIDEO O batrana care-si creste singura nepotii a castigat un cos de alimente la Tombola Infobraila

Share This
Tags

Timp de o saptamana, in perioada 6-10 aprilie, cititorii editiei print a Ziarului Infobraila au putut participa la tombola organizata cu ocazia sarbatorilor pascale.

Decupand talonul din ziar si depunandu-l la redactia ziarului, cititorii au participat la tombola, iar unul dintre acestia, prin tragere la sorti, a primit din partea Infobraia un cos cu produse alimentare specifice Pastelui, in valoare totala de 200 lei.

Pe data de 10 aprilie, la ora 13.00, a fost extras talonul completat de Mamaligeanu Marioara, in varsta de 60 de ani, din cartierul Islaz. Cititoarea noastra a primit, cateva ore mai tarziu, vizita jurnalistilor Infobraila, care au aflat ca batrana isi creste de ani buni cei doi nepoti, pe care mamele lor i-au abandonat.

Femeia locuieste pe o straduta neasfaltata, la marginea cartierului Islaz, intr-o casa batraneasca, alaturi de doi nepoti, de 6 ani si respectiv 7 ani. Cei doi copii au fost lasati de izbeliste, mamele – nurorile Marioarei Mamaligeanu, plecand in strainatate. De aproape 5 ani, copiii nu le-au mai vazut pe cele care le-au dat viat. Nici situatia tatilor nu este mai fericita. Desi le sunt alaturi fizic, cei doi barbati nu au serviciu si nu le pot cumpara nici macar o ciocolata, tot greul picand pe umerii bunicii.

Desi este bolnava, tanti Marioara nu se da la o parte atunci cand vine vorba de munca, spaland covoarele vecinilor, intr-un cuvant muncind cu ziua. Face tot ce poate, in ciuda varstei si a starii de sanatate, pentru a le asigura nepotilor traiul zilnic.

Comentarii

comentariu

About the Author

-