Published On: vin, Apr 10th, 2015

VIDEO Fericirea de pe un chip mutilat: Marioara Postolache va fi operata la ambii ochi

Share This
Tags

A aflat vestea chiar cand lacrimile ei ne vorbeau despre durerea care-i frige sufletul de atata timp. Chipul sfasiat de caini a prins din frumusetea rapitoare a tineretii, iar fericirea se zbatea in ochii mari si calzi de parca simtea viata pentru prima oara.

O chinuia gandul ca se va stinge fara sa mai poata vedea poza fiului pe care il pierduse in urma cu 6 ani, o icoana pe care a invatat sa o caute chiar si in ceata. Intunericul adus de coltii unor caini i-a furat tot ce a mai ramas dupa ce lumea i s-a naruit, parjolindu-i alinarea chipului de pe peretele scorojit.

A multumit tuturor celor care i-au auzit rugamintile, umpland camaruta aproape goala si incalizind-o cum taciunele din soba n-a facut-o vreodata. Mana schingiuita mangaia plansul care-i inlemnise pana si multumirile.

In cateva saptamani, tanti Marioara va vedea din nou!

Mihaela Dan, Radu Spoeala, Liliana Serban, Catalin Iordache, Nicu Stupariu, sunteti niste oameni minuntati!

ALIN CRISTEA

 

 

Saptamana viitoare, Marioara Postolache va fi operata la ambii ochi

Marioara Postolache va fi operata la ambii ochi, in perioada imediat urmatoare, dupa ce 4 parlamentari, care au cerut sa nu li se mentioneze numele, dar si alti braileni cu suflet mare, au raspuns apelului de ajutorare a femeii. Vineri, jurnalistii Alin Cristea si Mihaela Dan, impreuna cu cameramanii Radu Spoeala si Nicu Stupariu, cei care au initiat strangerea de fonduri, au vizitat-o pe tanti Marioara, aducandu-i vestea cea mare, dar si alimente si produse specifice sarbatorilor pascale.

Marioara Postolache are 63 de ani. In decembrie 2014 a fost atacata, pe strada, de dobermanii unui vecin. Cei doi caini au muscat-o de cap, de mana – pe care o are si acum rupta si dislocata din clavicula – si de un picior. A fost operata la cap si la picior si a stat in spital aproape 2 luni.

Imediat dupa atac, in urma ranilor suferite la cap, femeia a inceput sa isi piarda vederea la ambii ochi. In doar cateva luni starea ei s-a agravat, fiind la un pas de orbire. Sotul si fiul Marioarei au murit cu multi ani in urma iar ea traieste dintr-o pensie de 400 de lei. Ii este imposibil sa stranga banii necesari pentru a-si salva macar unul dintre ochi. Pe numele proprietarului cainilor s-a deschis dosar penal insa, cum cainii sunt de negasit de la atac, oamenii legii nu au cum preleva probe pentru a dovedi ca dobermanii respectivi au mutilat-o, iar, in acest caz, proprietarul cainilor refuza sa ii plateasca orice fel de daune Marioarei.

Marioara este ingrozita pentru ca, in cazul ei, singura si saraca, orbirea ar insemna sfarsitul. Ar avea nevoie de doar 1.500 de lei pentru a-si recupera vederea la unul dintre ochi.

MADALINA CONSTANTIN

Comentarii

comentariu

About the Author

-