Published On: mar, Apr 28th, 2015

VIDEO ACCIDENT O soferita a trecut pe langa moarte

Share This
Tags

O femeie de 40 de ani, din judetul Vrancea, a trecut pe langa moarte azi noapte, dupa ce s-a infipt cu autoturismul pe care o conducea intr-un gard, in localitatea braileana Gulianca. Din fericire, s-a oprit cu masina in gradina si nu in peretele casei, care era la cativa metri distanta, astfel a scapat cu viata. Ea a fost scoasa din masina de doi localnici, iar acum se afla in afara oricarui pericol, avand doar un traumatism minor cranio-facial.

Accidentul s-a petrecut la miezul noptii, intr-o curba periculoasa din localitatea Gulianca. Soferita se grabea se ajunga acasa, asa ca a calcat pedala de acceleratie. Nu a vazut ca urmeaza curba si nu a mai putut controla autoturismul si s-a infipt direct in gardul unei locuinte.

Localnici spun ca in zona se intampla des accidente din cauza curbei periculoase. Femeia a primit ingrijiri medicale de la echipajul de pe ambulanta sosita la fata locului, nefiind necesara transportatea ei la spital. Proprietarii casei al carei gard a fost avariat nu erau acasa la momentul producerii accdientului, insa vor solicita soferitei neatente sa le plateasca stricaciunile provocate.

Comentarii

comentariu

About the Author

-