Published On: mie, Apr 29th, 2015

Ultima productie “Platonov”, duminica, la Teatrul “Maria Filotti”

Share This
Tags

Duminica, 3 mai,  incepand cu ora 18.00, la Sala Studio este programata ultima  productie, „Platonov”, faimosul text cehovian, un spectacol exponential pentru renumele si programul estetic al stagiunii actuale. Spectacolul este realizat de  regizorul  Andreea Vulpe si ii aduce la rampa pe apreciatii actori: Silviu Debu, Mihaela Trofimov, Valentin Terente, Corina Bors, Narcisa Novac, Liviu Pintileasa etc..

Impreuna cu scenograful Daniel Titza, brailean de origine, regizoarea compune un spatiu si o atmosfera moderna, surprinzatoare, dar atasanta in spatiul Salii Studio a Teatrului „Maria Filotti”, pastrând insa in contextul modernitatii imagistice, sensurile si spiritul cehovian.

Alcatuit cu inteligenta artistica, abilitate si capacitate de sinteza, spectacolul PLATONOV evolueaza subtil si armonios, izbutind sa cuprinda toate elementele si  nuantele universului cehovian: melancolie, plictiseala si blazare, oameni de prisos, cuvinte inutile si acel element subtil  – ambiguitatea.

Un spectacol in tuse moderne, dar respectând in totalitate spiritul, emotia si prospetimea textului cehovian, intr-un cuvant, un spectacol de referinta!

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-