Published On: mar, Apr 14th, 2015

Tinerele gimnaste, antrenate de Bellu, se bat pentru calificarea la CE de gimnastica artistica

Share This
Tags

sport1_infobrailaReprezentantele Romaniei la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Montpellier (Franta), Diana Bulimar, Laura Jurca, Andreea Iridon si Andreea Munteanu, vor intra miercuri in focul calificarilor

Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastica, a declarat pentru site-ul suntemcuvoi.ro – dedicat sustinerii echipei feminine la Europenele din Hexagon, ca lotul trece printr-o perioada de tranzitie, dar ca fiecare componenta a lui are ca obiectiv cucerirea unei medalii.

"Lotul feminin este intr-o perioada de tranzitie. Avem doua fete care au 18-19 ani, Larisa Iordache si Diana Bulimar. Ele sunt deja sunt veterane la varsta asta, iar restul copiilor nu s-au remarcat in partea de performanta a senioarelor. Unele sunt venite anul trecut, altele chiar anul acesta", a spus Bellu.

Diana Bulimar si Laura Jurca vor concura la individual compus, Andreea Iridon va evolua la paralele si barna, iar Andreea Munteanu la barna si la sol.

Andreea Munteanu este la al doilea an de seniorat, iar Andreea Iridon si Laura Jurca sunt in primul an de seniorat.

La competitia de la Montpellier vor participa 167 de gimnasti din 38 tari si 100 de gimnaste din 33 de tari.

Miercuri, in intervalul 11,30-19,30 (ora Romaniei) au loc calificarile feminin, vineri 17 aprilie, intre orele 15,00 si 17,00 este programat concursul individual feminin, sambata 18 aprilie, in intervalul 15,30-18,30 au loc finalele la paralele si sarituri, iar duminica 19 aprilie, tot in intervalul 15,30-18,30, sunt programate finalele de la sol si barna.

Comentarii

comentariu

About the Author

-