Published On: mar, Apr 7th, 2015

Simionescu spune ca frica de DNA nu trebuie sa blocheze administratia

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu a precizat, legat de audierea mai multor consilieri judeteni PNL, la mijlocul lunii trecute, de catre procurorii anticoruptie, intr-un dosar in care Bunea Stancu este acuzat ca directiona bani publici catre firmele pe care le controla, ca frica de DNA nu trebuie sa blocheze activitatea din administratia locala.

Dupa ce Vasile Cortez, consilier judetean PNL, a precizat, in urma audierilor, ca nu isi mai da votul in orice conditii, primarul spune ca afirmatia liberalului “nu este cea mai fericita exprimare”.

“Acum, putem sa nu mai mergem pe strada, ca s-au intamplat trei accidente intr-un an de zile. Nu ne mai urcam la volan, ca ni s-a intamplat ceva. Toata discutia, cu privire la dosarul acela instrumentat de DNA, a fost in ce masura niste bani s-au intors altfel, in alte parti.

Atata vreme cat niciunul dintre noi, cei de la Consiliul Local Municipal, nu s-a implicat in astfel de situatii, nu cred ca este o problema. Din ce am inteles, la discutiile purtate cu consilierii la DNA, nu s-a pus problema legalitatii hotararilor respective de Consiliu Judetean, s-a pus problema daca e moral, daca aduceau bani cuiva”, a spus Simionescu.

Edilul a mai adaugat faptul ca principala problema, legata de astfel de situatii, este ca activitatea din institutii sa nu se blocheze si cei din administratie sa nu mai voteze sau sa nu mai semneze nimic.

Comentarii

comentariu

About the Author