Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Simionescu despre dosarul penal al Simonei Draghincescu: “Sunt convins ca nu a luat chioscurile si terenul acasa”

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu considera ca amenintarile consilierului local Simona Draghincescu (PNL) cu privire la plangerile penale pe care intentioneaza sa le faca pentru ca Primaria nu i-ar fi furnizat o serie de documente solicitate sunt strans legate de dosarul penal in care aceasta este cercetata de procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila. Astfel, edilul a precizat ca intelege “problema personala” a liberalei si ca spera ca dosarul penal sa aiba un sfarsit “favorabil”.

“Este si o problema personala si inteleg si subiectul asta. Eu sper sa-l inchida in mod favorabil. Sunt convins ca nu a luat dumneaei chioscurile acasa si nici terenul acela acasa. Dar era vorba de o procedura pe care trebuia sa o asezam intr-un fel oarecare si eu sper ca lucrurile sa se lamureasca”, a spus Simionescu.

Edilul a mai adaugat faptul ca nu are calitatea de a stabili daca Simona Draghincescu este vinovata sau nu si ca Primaria a transmis organelor de cercetare penala documentele care au fost cerute si ca viceprimarul Alexandru Danaila le-a semnat pentru ca “gestioneaza Piata”.

Reamintim faptul ca, Draghincescu, cercetata intr-un dosar penal deschis in urma unei plangeri a conducerii Administratiei Pietelor si Targurilor, l-a acuzat pe viceprimarul Danila ca nu este strain de “fabricarea” dosarului si ca a oferit Politiei documente “false, nemotivate si nesustinute economic ori juridic”, care sa o incrimineze.

“Daca informatiile ar fi fost corecte si reale n-ar fi fost nicio problema, dar toate sunt false si neadevarate. Aceasta este problema! Si mai este o problema, dar deocamdata ma abtin sa o spun public. Daca pentru unii nu este o problema si este o actiune normala sa emita documente false, nemotivate si nesustinute economic ori juridic in numele unei institutii publice cu acordul si stirea sefului acesteia numai ca sa incrimineze, sa compromita si sa incerce sa "infunde si sa ingroape" pe cineva degeaba, oricine ar fi acesta, este o problema, nu credeti ? Nu inteleg insa cum poate cineva sa faca asa ceva, decat doar daca a mai facut de-astea. Eu nu am facut asa ceva niciodata. Obisnuinta, a doua natura! Rusinica, rusinica!”, a precizat consilierul local.

Comentarii

comentariu

About the Author