Published On: joi, Apr 2nd, 2015

Senatorul Rotaru, mai ceva ca Stancu: Vrea sa-si puna o ruda la conducerea Spitalului Judetean! Cine e Bogdan Crita?

Share This
Tags

patarlageanuDupa ce medicul Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judetean, a fost in centrul unor scandaluri publice, care au pus sub semnul intrebarii activitatea sa manageriala, PSD se pregateste sa-l demita, insa nu pentru a-l inlocui cu o persoana mult mai pregatita pentru aceasta functie, ci chiar cu o ruda a senatorului social-democrat Ion Rotaru.

Daca Bunea Stancu a instalat la sefia spitalului un apropiat al sau, doctorul Iugulescu, liderii PSD de astazi vor sa readuca in administratie o practica pe care o credeam pe cale de disparitie, si anume numirea in functii cheie a rubedeniilor.

Conform unor surse din mediul politic, senatorul Rotaru incearca sa-l puna pe finul sau, Bogdan Crita – trezorier al Organizatiei Judetene PSD, pe fotoliul de director al Spitalului Judetean.

Crita, care este si presedintele Consiliului de Administratie al Administratiei Pietelor si Targurilor, a fost in perioada 2006-2009 director al Sucursalei Unicredit |iriac Bank

Totodata, PSD-istii il vor pe functia de director de ingrijiri pe Valentin Patarlageanu (foto),  asistent medical la sectia de Ortopedie. Sursele citate ne-au precizat ca Patarlageanu, un apropiat al PSD, a intrat in conflict cu medicii de la sectia de Ortopedie, dupa ce acesta si-a asumat rolul de asistent-sef ani la randul, insa avand delegare ca asistent-sef doar pe perioada 9 aprilie – 9 iunie 2004.

Astfel, din  2004 si pana acum Patarlageanu a incasat o indemnizatie de 8% din salariul de baza, desi, legal, a fost asistent-sef doar in perioada amintita. Se pare ca actualul presedinte al Consiliului Judetean, PSD-istul Viorel Mortu, s-a implicat direct in protejarea asistentului medical, pe care il doreste in conducerea spitalului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-