Published On: mar, Apr 21st, 2015

SE FACE DREPTATE! Ancheta interna la Politie dupa ce Infobraila a publicat povestea braileanului batut de politisti

Share This
Tags

Valentin CondruzSeful interimar al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila, comisarul-sef Valentin Condruz (foto), a dispus  demararea unei anchete interne cu privire la cazul braileanului care sustine ca in seara zilei de 19 aprilie a fost batut cu bestialitate de catre mai multi oameni ai legii, chiar in sediul Politiei. Condruz a luat aceasta decizie, sesizandu-se din oficiu, ca urmare a articolului “Un barbat a fost batut si legat cu catuse de un calorifer, in sediul Politiei Braila”, publicat in editia de ieri a Ziarului Infobraila.

Toti ieri, barbatul, in varsta de 38 de ani, a depus plangere impotriva politistilor care l-ar fi agresat, urmand ca astazi sa se prezinte pentru control la Serviciul de Medicina Legala.

“S-a dispus efectuare de verificari prin intermediul Compartimentului Control Intern pentru stabilirea cu exactitate a celor intamplate”, ne-a declarat scms. Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al Politiei.

Reamintim faptul ca Ciprian R., tata a doi copii minori, afirma ca in seara zilei de duminica, 19 aprilie, a fost batut de catre cinci politisti chiar in sediul Politiei Braila. Venit sa depuna plangere impotriva unui politist, barbatul, in varsta de 38 de ani, ar fi fost lovit cu picioarele de catre colegii acestora si legat cu catuse de un calorifer.

Aproximativ 3 sferturi de ora a durat chinul prin care a trecut tanarul, precizand ca a stat legat de calorifer aproximativ 20 de minute. Dupa ce a scapat din picioarele oamenilor legii, Ciprian s-a prezentat la Spitalul Judetean, unde in urma investigatiilor efectuate s-a stabilit ca are o coasta rupta.

Este de mentionat faptul ca atunci cand barbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente, o asistenta medicala a anuntat Politia, cum se face in toate cazurile in care pacientii afirma ca au fost victimele unei agresiuni, relatand telefonic situatia unui anume agent Gogoasa. Insa nici in acea seara si nici a doua zi, nu s-a prezentat la unitatea spitaliceasca vreun echipaj de politie pentru a se interesa de cele reclamate.

Comentarii

comentariu

About the Author