Published On: Soare, Apr 26th, 2015

Rotaru (PSD) explica “coabitarea” cu PNL: Nu avem majoritate la CLM daca pleaca viceprimarul Danaila

Share This
Tags

RotaruDesi presedintele PSD, deputatul Mihai Tudose, a declarat in mai multe randuri ca “trebuie inchis capitolul prezentei PNL in structurile administrative”, colegul sau de partid, senatorul Ion Rotaru, a facut public, in cadrul unei conferinte de presa, motivul pentru care social-democratii il mentin in functia de viceprimar pe liberalul Alexandru Danaila.

Parlamentarul sustine ca PSD nu poate avea majoritate in CLM fara voturile consilierilor locali PNL si ca ramanerea lui Danaila in fruntea Primariei este “un compromis”.

“USL nu mai functioneaza, insa uneori este nevoie sa coabitezi cu oameni care iti sunt adversari din punct de vedere ideologic sau politic. Sigur ca in CLM ai nevoie de majoritati si sunt necesare compromisuri. Nu poti sa ai o majoritate in CLM fara voturile PNL. Nu se vede ca PSD si PNL fac majoritate?”, a spus Rotaru.

Senatorul social-democrat a mai adaugat faptul ca daca nu va mai exista aceasta “coabitare” si Danaila ar pleca din functie, vor exista hotarari de Consiliu Local care nu vor mai trece, dar si “discutii inutile”.

 

Comentarii

comentariu

About the Author