Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Reteta naturista care vindeca pancreatita

Share This
Tags

Pancreasul este un organ situat in abdomenul superior, inapoia stomacului. Pancreasul are dublu rol: exocrin si endrocrin. Pancreasul exocrin secreta diverse enzime care intervin in digestia alimentelor, iar cel endrocrin secreta substante cu rol hormonal, in special insulina care regleaza glicemia.

Alimente care vindeca pancreasul

Criza de pancreatita acuta poate fi anuntata de simptome ca scaunele cu diaree, balonarile, greturile, durerile violente in partea superioara a abdomenului. Evitarea abuzului de alcool, a excesului de grasimi si cresterea consumului de fibre vegetale sunt trei masuri de luat pentru prevenirea crizelor acute de pancreatita.

Medicamentul care previne cea mai agresiva forma de cancer

Tratamentele naturiste pot ameliora pana la vindecarea pancreatita. Urmatoarea reteta si-a dovedit eficienta, daca este insotita de un regim alimentar adecvat care sa excluda grasimile, prajelile si alcoolul.

Veti folosi anason (seminte), lichen de piatra, sanziene, papadie, pufulita (herba), musetel (flori), obligeana si valeriana (radacini). Din acest amestec se iau doua lingurite la 250 ml apa clocotita, se infuzeaza acoperit 10 minute, se strecoara si se beau trei ceaiuri indulcite pe zi.

Comentarii

comentariu

About the Author

-