Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Primarul explica de ce “USL nu traieste”: Cu viceprimarul liberal am o colaborare strict tehnica

Share This
Tags

simionescuEdilul Aurel Simionescu a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca  pastrarea in functia de viceprimar a liberalului Alexandru Danaila nu tine de o intelegere politica intre PSD si PNL, aratand ca are cu Danaila “o colaborare strict tehnica” si ca “USL nu traieste”, cum sustine consilierul local Simona Draghincescu.

“Dumnealui are delegate niste atributii si trebuie sa isi faca treaba. Aici nu e loc de prietenie, e loc de a-si face treaba pe atributiile dumnealui”, a spus Simionescu.

Reamintim faptul ca, in sedinta CLM din luna ianuarie 2015, prelungirea termenului in care brailenii puteau depune declaratia de impunere privind taxa de salubritate l-a pus intr-o situatie dificila pe viceprimarul Alexandru Danaila (PNL), acesta votand propunerea primarului social-democrat Simionescu, in timp ce consilierii noului PNL, atat liberalii istorici, cat si democrat-liberalii, au votat propria lor propunere. 

La vot, situatia a stat in felul urmator: consilierii din majoritatea PSD si viceprimarul liberal Alexandru Danaila au votat pentru termenul de 28 februarie si impotriva celui de 31 martie, iar 7 consilieri ai opozitiei, inclusiv cei din partidul lui Danaila, au votat pentru termenul de 31 martie si impotriva celui de 28 februarie.

Atunci, deputatul Mihai Tudose, presedintele filialei PSD, ca, tinand cont de acest vot, Alexandru Danaila isi poate face adeziune in tabara social-democratilor.

Comentarii

comentariu

About the Author