Published On: joi, Apr 30th, 2015

Politistii au confiscat zeci de kg de peste si au facut dosare penale

Share This
Tags

Miercuri, 29 aprilie, la ora 15:15, o patrula de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului a actionat in zona Piata Saraca, din municipiu, si a depistat, pe strada Pacii, autoturismul condus de catre I.Mihai, de 59 de ani, din municipiu, care era insotit de M.Ilie, de 44 de ani, din satul Plopu, orasul Ianca.

In portbagajul masinii, politistii au gasit o cantitate de peste, despre care s-a stabilit ca persoana din urma nu detine documente de provenienta si ca l-ar fi cumparat pentru consum propriu de la o persoana necunoscuta.

Lucratori de la Directa Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Braila au cântarit pestele, rezultând 47 kg fitofag, care a fost sigilat si ridicat in vederea distrugerii, intrucât s-a stabilit ca nu se poate comercializa.

Politistii au intocmit dosar penal, conform prevederilor O.U.G. 23/2008 (modificata), privind pescuitul si acvacultura.

Tot miercuri, politistii de la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru, impreuna cu un reprezentant din cadrul Parcului Natural Balta Mica a Brailei, au actionat in zona dig-mal a fluviului Dunarea, pe raza comunei Tufesti, si i-au depistat pe F.Stefan, de 49 de ani, si L.Marian, de 48 de ani, ambii din localitatea Tufesti.

Acestia aveau asupra lor un sac din rafie, in care se afla o plasa de pescuit tip monofilament si cantitatea de 3,5 kg de peste, specia scrumbie.

Pestele a fost ridicat si predat spre valorificare unei societati din municipiul Braila, iar plasa de pescuit a fost ridicata in vederea cercetarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-