Published On: joi, Apr 30th, 2015

Peste 100 de jandarmi braileni asigura ordinea publica pe timpul minivacantei de 1 mai

Share This
Tags

In perioada 1-4 mai, peste 100  de jandarmi braileni vor fi la datorie si vor actiona pentru asigurarea ordinii si linistii publice, protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor, precum si pentru prevenirea si combaterea faptelor antisociale.

Pe toata perioada minivacantei de 1 Mai, vor fi intensificate masurile de ordine si se vor desfasura actiuni atat independent, cat si in cadrul sistemului integrat de ordine si siguranta publica, atat in mediul urban cat si cel rural, cu precadere in zonele aglomerate si intens circulate, in preajma discotecilor, restaurantelor si cluburilor de noapte, urmarind identificarea si descurajarea persoanelor care tulbura ordinea si linistea publica.

De asemenea, jandarmii braileni vor fi prezenti si vor asigura buna desfasurare a  manifestarilor cultural-artistice organizate de catre  Primaria Municipiului Braila.

Dispozitivele de ordine publica vor avea in vedere prevenirea fenomenului contraventional si infractional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale si aplicarea masurilor legale la constatarea producerii acestora.

Pentru prevenirea aparitiei oricaror incidente nedorite, Jandarmeria Braila face cetatenilor urmatoarele recomandari:
- sa evite consumul excesiv de alcool, care este principala cauza a izbucnirii conflictelor de orice natura;
- sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale (genti, posete, bagaje etc.) si sa evite pe cat posibil sa aiba la vedere obiecte de valoare care pot atrage atentia;
- sa evite sa se implice in conflicte sau orice alte acte de violenta;
- daca observa persoane cu comportament antisocial sau sunt abordati de persoane necunoscute cu scopuri obscure, cetatenii sunt sfatuiti sa anunte cel mai apropiat echipaj de jandarmerie.

Jandarmeria Braila recomanda cetatenilor sa adopte un comportament decent si sa nu savarseasca fapte de natura sa tulbure ordinea publica.

Pentru a solicita interventia sau sprijinul Jandarmeriei, cetatenii pot apela non-stop numarul unic de urgenta 112 .

Comentarii

comentariu

About the Author

-