Published On: lun, Apr 6th, 2015

O spune chiar nasul! Finul senatorului Rotaru nu va fi manager la Spitalul Judetean

Share This
Tags

rotaru-senatorDesi, conform unor surse politice, Bogdan Crita, trezorierul PSD, ar urma sa preia conducerea Spitalului Judetean, in cazul in care managerul Mihail Iugulescu va fi demis, senatorul Ion Rotaru, nasul lui Crita, afirma ca acest lucru nu se va intampla.Totusi, Rotaru recunoaste ca finul sau a fost "in carti" pentru functia de director al spitalului.

"Nu stiu de unde a iesit aceasta discutie cu Bogdan Crita, un vechi membru al partidului. Suntem undeva in zona bancului cu Bula care se chinuia sa ajute o batrana sa treaca strada si batrana nu voia. Cam aceasta este situatia. Bogdan Crita nu isi doreste un asemenea post. El a fost luat in discutie pe langa multi altii, intr-o varianta in care la Spitalul Judetean se va intampla ceva si va fi nevoie de un interimat. Pentru ca vorbim pana la urma de un concurs si postul trebuie sa il ocupe cine castiga pana la urma. Au fost luati in discutie, dar la o discutie informala, daca vreti, mai multi colegi candidati care ar putea sa intruneasca toate conditiile. S-a mers pe ideea sa nu fie medic ca sa aiba timp sa se ocupe de aceasta activitate", a declarat Rotaru.

Senatorul a mai subliniat faptul ca schimbarea din functie a medicului Iugulescu ar putea avea loc dupa finalizarea controalelor Directiei de Sanatate Publica, care au loc la spital, dar si a auditului de management cerut de Consiliul Judetean.

Si deputatul PSD Marian Dragomir a tinut sa precizeze ca Bogdan Crita, presedinte al Consiliului de Administratie al Administratiei Pietelor si Targurilor, si fost director de banca, nu isi doreste sa devina manager al Spitalului Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author