Published On: mie, Apr 29th, 2015

Nechita (PNL): Probabil DNA va ajunge si secretarul CJ, Nicu Filote

Share This
Tags

Ovidiu NechitaFostul presedinte interimar al Consiliului Judetean, liberalul Ovidiu Nechita (foto), a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca “probabil” procurorii anticoruptie vor ajunge si la directia juridica din cadrul CJ, in timpul cercetarilor din dosarul “Sportul”, in care s-a dispus inceperea urmaririi penale pe numele lui Gheorghe Bunea Stancu, aflat dupa gratii, si al Alinei Rusu, director economic in cadrul institutiei.

Nechita l-a indicat cu subiect si predicat pe Nicu Filote, secretarul CJ, cel care a avizat pentru legalitate hotararile prin care Stancu a dirijat bani publici catre firmele pe care le controla.

“Sincer sa fiu, dupa cum au mers lucrurile in CJ, este de asteptat ca toti sa fie chemati. Acolo, stiti foarte bine ca a fost o echipa care a lucrat in anumite directii. Probabil se va ajunge si la partea juridica din Consiliul Judetean. Nu ati vazut ca acolo, la juridic, este unul mai bun decat celalalt? De aia am ajuns si cu atatea procese pierdute in instant. Filote, probabil, trebuia sa fie mai demult (n.r. anchetat de DNA), fiindca este cel care a dat viza de legalitate. Daca va aduceti aminte, de foarte mult timp am spus ca viza dumnealui de legalitate lasa foarte mult de dorit”, a spus fostul sef interimar al CJ.

Comentarii

comentariu

About the Author