Published On: lun, Apr 27th, 2015

Mortule, vrei sa facem o nebunie?

Share This
Tags

IMG_1369Viorel Mortu, singura solutie mai spalata a consilierilor judeteni PSD, se dovedeste, pe zi ce trece, o solutie jalnica. Preocupat mai mult de sparcurile publicate in fituica lui draga, Mortu are un nume predestinat si in directa concordanta cu ce face el la CJ Braila: se misca ca ochiul mortului.

"Monser" se fataie prin CJ ca Voda prin loboda crezand ca nimeni nu poate intelege  ca ce face el este tot un fel de golanie, dar de proasta calitate, daca ne raportam la cel care l-a pus pe liste, respectiv Bunea Stancu. Are impresia ca manevrele lui stau ascunse sub falsa transparenta de care da dovada. Dar este el diferit de Bunea Stancu? Nu! Sta ca strutu-n sura si se jura ca nu fura.

Ca si cum nimeni nu ar sti ca a prins o pesedista de top, Maidanskaia, cu vastu-n caraiman si drept pedeaspa a schimbat-o cu Avram, mana cu care se spala la dos Bunea Stancu! Mai tii minte, Mortule, ce ti-am recomandat atunci? Sa te duci la Politie, asta ti-am spus!

Daca nu mai tii minte sa vii sa iti dau inregistrarea, sa-ti auzi vocea graseita de "monser"cum zici tu ca vei lua (si) masura asta. M-ai intrebat daca sa lasi informatia sa se scurga in presa, iar eu ti-am zis sa te duci la Politie, ca noi nu ne ocupam cu scurgeri, ca colegii (sic!) tai!

Ai incercat sa manevrezi functiile de la Spitalul Judetean Braila. Evident, ca tributar lui Stancu, nu ai indraznit sa ceri indepartarea fostului director economic de la Bursagrirom, actualul director economic al Spitalului Judetean. Nu, "monser", tu vroiai sa dai o sinecura de partid unui golanas de doi lei, ruda rudei unui pesedist prieten. Daca iti trece prin cap sa negi, te invit la o noua runda de inregistrari: "Hai sa facem o nebunie!", iti suna cunoscut? Du-te, Mortule, la Politie si povesteste cum ai indemnat pe cineva sa faca un fals ca sa ajute ruda rudei pesediste. Norocul tau ca te-a refuzat omul ala. Dar ghinionul lui, ca acum ii vrei capul!

Mortule, iti cam bati joc de cei care te-au propus si sustinut sa ajungi unde ai ajuns. Poate tu crezi ca este tot Stancu la butoane, dar sper ca te inseli. Nu de alta, dar nu-i vad pe cei care te-au sustinut sa fie incantati de povesti de amor cu surori de general de armata. Deh, stii cum e, Mortule?! Pune-l pe unul sef si vezi ce carater are! Si, vorba mentorului tau, Bunea Stancu, caracterul nu se cumpara de la alimentara!

CATALIN IORDACHE

Comentarii

comentariu

About the Author