Published On: mie, Apr 1st, 2015

Mortu vrea nutritionist si serviciu SPA din bani publici pentru handbaliste

Share This
Tags

Viorel-Mortu-prima-pagina-PSDIn timp ce procurorii DNA ancheteaza modul in care, sub mandatul lui Gheorghe Bunea Stancu, Consiliul Judetean a finantat echipa locala de handbal, controlata in acea perioada de firme unde fostul baron era actionar majoritar prin intermediul Bursaagrirom SA, PSD-istul Viorel Mortu, presedintele interimar al CJ, vrea ca jucatoarele HC Dunarea sa aiba nutritionist si serviciu SPA, care ar urma sa fie platite din bani publici.

“Sper ca noua structura de management al echipei sa gaseasca repede solutii ca echipa sa se redreseze. Pana atunci trebuie sa gasim resurse ca jucatoarele sa beneficieze de un medic sportiv, de meniu facut de nutritionist si nu la tava intinsa, de un serviciu SPA. (…) Mai sunt cateva propuneri. In 10 zile trebuie sa le avem rezolvate”, le-a spus Mortu consilierilor judeteni.

Colegul de partid al sefului CJ, consilierul judetean Nicu Nita, a precizat ca va vota impotriva acordarii unor noi finantari echipei de handbal daca nu va exista un control atent asupra banilor publici investiti de Consiliul Judetean, propunand, in acest sens, infiintarea unui Club Sportiv al Consiliului care sa coordoneze inclusiv si aceasta activitate.

“Va rog sa luati in considerare ca este o suma foarte mare, 18 miliarde, care ii dam catre handbal. Sunt alte cluburi sportive din judet care nu beneficiaza de bani de la CJ. Constant dam bani numai la fotbal si handbal. Sa fie o justificare. Altfel, eu nu votez”, a declarat PSD-istul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-