Published On: joi, Apr 23rd, 2015

Monicuta suge pixul

Share This
Tags

pixCitesc ca Simona Draghincescu este coada de topor a unor grupari din PSD care doresc destabilizarea PNL! Daca nu as sti cine este autorul, poate ca as fi surprins, insa aceasta Monica Lewinsky a presei brailene nu mai este de zeci de ani un secret pentru mine. Sunt poate altii mai tineri care nu o stiu (de gustibus, deh!) si care ar putea s-o creada sau, in limbajul ei, sa puna botul.

Asta este motivul pentru care scriu aceste randuri, nu din dorinta ascunsa de a o sprijini pe Simona Draghincescu in incercarea ei de a destructura PNL la comanda, retineti, a unor grupuri din PSD!

Sa o luam pe rand, vorba Monicutei:

a) De ce ar fi anormal ca PSD sa doreasca sa aiba adeversari politici mai slabi? Anormal nu este, mai Monicuta, ca PSD sa isi doreasca sa dezbine PNL. Anormal este ca doar anumite grupuri doresc asta! Deranjul creat de Draghincescu si palmele pe care si le-a luat imediat de la oficiosul platit regeste din bani publici arata ca exista grupuri, atat in PSD cat si in PNL, care au devenit transpartinice si care sunt deranjate de initiativele Simonei Draghincescu (cu unele nu sunt total de acord, iar pe altele nu doresc sa le cataloghez in nici un fel acum).

b) Tot Monicuta o arde pe fosta ei prietena pentru ca e traseista, ca a schimbat multe partide. Si da si exemple. Corecte. La fel de corecte ca si afinitatile Monicutei, in ordinea istorica, fata de Balcan, Sabau, Cibu, Varga, Simionescu, Gheorghe Bunea Stancu, Sergiu Diacomatu, Simionescu, Varga, Boboc si Danaila, asta ca sa nominalizez doar reprezentantii partidelor si nu si ale firmelor private.

c) Simona Draghincescu i-a gresit Monicutei si ca, vezi Doamne, a vorbit frumos despre Bunea Stancu in 2012, la televiziune chiar. Si urat despre contracandidatul ei, Simionescu. Ca si cum nu ar fi existat braileni care sa-l fi votat doar pe unul dintre acestia. Ca si cum, pe municipiu, Stancu, Simionescu si PSD au obtinut un numar egal de voturi. Greu cu manipularea, Monicuta, este? Si, chiar, de ce sa o acuzi pe Simona Draghincescu ca a vorbit frumos cu Bunea Stancu? A, doar pentru ca a facut-o in public! Pentru ca altii, inclusiv tu, o faceai in privat. Si nu gratis. Pe bani! Sau, te pomenesti, ca nu ai incasat nici un leu, fie el alb sau negru, de la PSD-ul lui Bunea Stancu?!

Si mai zici, Monicuto, ca scuipa biata femeie pe propriul partid, dar tie ti-a mai ramas saliva sa scuipi pe prietena ta?!

In locul tau, Monicuta, n-as rade si nu mi-ar da deontologia pe afara pentru ca un om isi cauta cu disperare dreptatea, fie si facand plangeri penale in stanga si in dreapta. Este la fel ca zecile de mii de braileni care isi cauta dreptatea, unii, putini ce-i drept, facand si plangeri penale.

Dar, vai, Monicuta, nu toti n-au probleme si nu toti n-au nevoie sa faca plangeri peste plangeri ca sa obtina rezolvarea unor probleme. N-ai de unde sa stii, dar e vorba aia: never say never!

STEFAN CATALIN IORDACHE

Comentarii

comentariu

About the Author