Published On: mar, Apr 7th, 2015

L-AI VAZUT? Un baiat de 17 ani, fara parinti, a fugit de la domiciliul bunicului sau, care il ingrijea

Share This
Tags

minorMarti, la ora orele 10.00, A. Marin, de 64 de ani, din Braila, a reclamat la Politie disparitia de la domiciliu, din data de 04 aprilie 2015, a nepotului sau, Bucuresteanu Marian Alexandru, in varsta de 17 ani.

Oamenii legii au efectuat primele cercetari si au stabilit ca minorul se afla in ingrijirea bunicului sau, intrucat mama l-a abandonat la nastere, iar tatal este decedat.

Adolescentul a abandonat cursurile scolare si a plecat de acasa de mai multe ori, fiind depistat de politisti sau revenind singur acasa, dupa diferite perioade de timp.

Bunicul spune ca, in ziua de 4 aprilie, in jurul orei 16.00, baiatul a plecat din nou in mod voluntar de la domiciliu, fara a spune unde merge, luand insa de această data si imbracaminte, intr-un rucsac de culoare gri.

Minorul este cunoscut cu afectiuni medicale cronice, ultima internare intr-un spital de specialitate fiind in luna martie a acestui an. Alexandru nu are asupra sa acte de identitate si nici telefon mobil si obisnuieste sa practice cersetoria, in locuri aglomerate, gari, autogari sau piete.

Semnalmente: inaltime 160 cm, par saten, tuns scurt, ochi albastri, nu prezinta semne particulare;
Imbracamintea: geaca fara maneci, de culoare verde, bluza galbena, pantaloni blue- jeans. Este incaltat cu pantofi gri.

Politistii au solicitat urmarirea la nivel national si desfasoara activitati de cautare si depistare a minorului.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla minorul este rugat sa se adreseze celei mai apropiate unitati sau subunitati de politie ori sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

-