Published On: lun, Apr 6th, 2015

Judetul Braila, sub cod galben de vreme rea. Va ploua mai mult ca in restul tarii

Share This
Tags

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben pentru 20 de judete din nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, inclusiv Braila, unde incepand de luni dupa-amiaza si pana marti seara vor fi ploi, lapovita si ninsori, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 de kilometri/h. In Braila, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 40-50l/mp.

Avertizarea este valabila pentru judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Bacau, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea, in perioada luni, ora 15.00 – marti, la ora 20.00.

"In intervalul mentionat, in regiunile estice si sud-estice vor fi precipitatii sub forma de ploaie si trecator lapovita sau ninsoare, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 km/h. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp, iar in judetele Galati, Braila, Tulcea si Constanta, pe arii restranse, 40-50 l/mp", conform ANM.

Comentarii

comentariu

About the Author

-