Published On: mar, Apr 7th, 2015

Iulian Chiriac da asigurari ca toate programele din Sanatate au finantare in 2015

iulian chiriac_infobrailaBraileanul Iulian Chiriac, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a dat asigurari, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Sibiu, ca toate programele de sanatate beneficiaza de banii necesari in acest an.

"Toate programele sunt acoperite, fara niciun fel de problema, deci pe toata tara, deci nu exista sincope in ceea ce privește finantarea programelor de sanatate, finantate de Ministerul Sanatatii. Și acolo (la cele finantate de Casa Nationala de Sanatate n.r.), anul acesta nu avem niciun fel de probleme", a afirmat Chiriac.

Recent, Ministerul Sanatatii a anuntat ca va aloca in acest an 235 milioane de lei pentru continuarea programelor demarate in 2014 și destinate rezolvarii marilor urgente din sectorul intraspitalicesc.

Potrivit unui comunicat de presa remis in urma cu o saptamana AGERPRES, in cadrul acestor programe, Ministerul Sanatatii deconteaza medicamente, consumabile și materiale sanitare pentru cele mai grave cazuri tratate in terapie intensiva, pentru infarct miocardic, trauma, accident vascular cerebral și moarte subita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-