Published On: joi, Apr 30th, 2015

Gluma de maidanez / Consilier local PSD: Celor care adopta un caine fara stapan sa le dam bonus si un ziarist

Share This
Tags

dumitru florinCei mai multi dintre consilierii locali sunt doar masinarii de vot ale propriului partid, fara a avea opinii sau comentarii referitoare la hotararile care sunt aprobate in "mini-parlamentul municipal". Este si cazul consilierului local PSD Dumitru Florin, vicepresedinte al Organizatiei Municipale a filialei.

In cadrul sedintei CLM din data de 29 aprilie, in timpul dezbaterilor legate de situatia maidanezilor de pe strazile Brailei, PSD-istul, care de obicei nu scoate o vorba, a cuvantat, destul de molatic. Atunci cand consilierul Ionel Alexandru a propus ca brailenilor care adopta un maidanez sa li se acorde o facilitate pentru a stimula astfel acest proces, Dumitru Florin a sugerat ca "celor care iau un caine sa li se dea bonus si un ziarist", de altfel singura propozitie rostita in mandatul de ales local.

Consilierul "gluma proasta" uita faptul ca pe strazile orasului mai sunt inca peste 5.000 de caini fara stapan tocmai pentru ca administratia condusa de partidul din care face parte a fost incapabila sa rezolve aceasta problema.

Comentarii

comentariu

About the Author