Published On: joi, Apr 16th, 2015

Furtuna in PNL! Vicele Danaila ii da replica Simonei Draghincescu: E problema domniei sale daca vede in mine un contracandidat

Share This
Tags

Danaila si draghincescuDupa ce consilierul local Simona Draghincescu (PNL) l-a acuzat public pe viceprimarul Alexandru Danaila ca nu este strain de “fabricarea” dosarului penal care o vizeaza, aflat pe rolul Parchetului de pe langa Tribunalul Braila, Danaila i-a dat replica colegei sale de partid, mentionand ca declaratiile fostului candidat independent la Primarie nu au acoperire.

Danaila a precizat ca nu are nicio implicare in “fabricarea” unui dosar ce o vizieaza pe Simona Draghincescu si ca in calitatea de viceprimar a furnizat “documente si informatii” Politiei, dupa ce dosarul a ajuns spre cercetare, asumandu-si aceasta “vina”.

“Daca aceasta este o ”vina”, atunci imi asum aceasta vina de a nu ma fi comportat asa cum politicienii i-au obisnuit pe cetateni. (…) Spre dezamagirea unora, probabil si a doamnei Draghincescu, nu sunt interesat de conflicte sterile, lipsite de fundament”, ne-a spus Danaila.

Viceprimarul a legat acuzatiile consilierului local de faptul ca Draghincescu vede in acesta “un posibil contracandidat la o functie publica”, aratand ca este “elegant” si nu doreste sa ii raspunde colegei de partid prin intermediul presei, “cum probabil ar merita”.

“În viaţă, fiecare are propriile resorturi care-l indeamna sa actioneze”, a mai adaugat Alexandru Danaila.

Reamintim faptul ca Simona Draghincescu a declarat, in urma cu doar cateva zile, ca dosarul penal deschis pe numele sau este “fabricat” de catre “anumite grupuri de interese”, iar viceprimarul Danaila nu ar fi strain de acest fapt.

“Acest dosar este facut de anumite grupuri de interese din Braila, dupa ce am candidat la Primarie, in 2012, si am obtinut 17.000 de voturi. A fost fabricat si sunt convinsa ca primarul Simionescu si colegul sau, viceprimarul Alexandru Danaila, nu sunt straini de acest lucru. Eu le sugerez celor care mi-au facut acest dosar sa ia aminte la un proverb vechi si sa vada intai barna din ochii lor si apoi gunoiul din ochii altora”, a spus atunci Draghincescu.

CITESTE SI…

EXCLUSIV Draghincescu a scapat de procurorii DNA / Acuzatii grave la adresa viceprimarului Danaila

Comentarii

comentariu

About the Author