Published On: mar, Apr 28th, 2015

Esti tanar si vrei sa devii jandarm? Jandarmeria Braila te asteapta la inscrieri

Share This
Tags

Tinerii braileni care au absolvit liceul si au promovat examenul de bacalaureat, precum si cei din ultimul an de liceu, care doresc sa urmeze cariera militara, se pot adresa pentru informatii privind inscrieri si oferta de formare a institutiilor de invatamant militar, Biroului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Pentru sesiunea de admitere din anul 2015 vor fi recrutati candidati pentru concursurile de admitere in institutiile de invatamant care formeaza personal pentru Ministerul Afacerilor Interne, dupa cum urmeaza:

Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti:

– 50 locuri alocate Jandarmeriei Romane pentru invatamantul cu frecventa – programul de studii universitare de licenta „Drept”;

– 5 locuri alocate Jandarmeriei Romane pentru invatamantul cu frecventa – programul de studii universitare de licenta „Stiinte militare, informatii si ordine publica” (din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari si 1 loc pentru alte minoritati);

Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica Dragasani

 125 locuri (din care 3 locuri pentru romi si 2 locuri pentru alte minoritati), astfel:

120 locuri alocate Jandarmeriei Romane;

5 locuri alocate S.P.P.

Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Petru Rares Falticeni

– 125 locuri alocate Jandarmeriei Romane (din care 3 locuri pentru romi si 2 locuri pentru alte minoritati).

Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila Pavel Zaganescu Boldesti

Jandarmeria Romana are alocat un numar de 5 locuri –maistru militar auto.

Totodata, Ministerului Afacerilor Interne i-a fost alocat la institutiile de invatamant ale M.Ap.N., care formeaza personal pentru nevoile M.A.I., un numar de 155 locuri, pentru care Jandarmeria Romana recruteaza candidati.

Cererile de participare/inscriere la concursurile de admitere se primesc la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, str. Industriei, nr. 1.

Comentarii

comentariu

About the Author

-