Published On: mar, Apr 14th, 2015

Elevii pasionati de fotografie sunt invitati sa participe la concursul ”Instantanee brailene”

Share This
Tags

instantanee brailene_infobrailaConcursul judetean de arta fotografica ”Instantanee brailene”, ajuns la editia a III-a, se va desfasura in perioada 14 aprilie – 14 mai 2015, si va fi organizat de Consiliul Judetean Braila, Biblioteca Judeteana Panait Istrati Braila si Inspectoratul Scolar Judetean

La concurs pot participa elevi din clasele a IX-XII si studenti inscrisi la una din facultatile existente in Braila. Festivitatea de premiere va avea loc pe 15 mai 2015, ora 15.00.

Concursul are ca scop sustinerea  tuturor elevilor pasionati de fotografie in vederea afirmarii lor precum si aprecierea si valorificarea lucrarilor inscrise in concurs. Obiectul principal al concursului il constituie fotografia printata. Toate fotografiile vor fi expuse intr-o expozitie organizata la biblioteca iar cele mai bune fotografii vor fi selectionate de juriu si incluse intr-un catalog editat de organizator.

La concurs pot participa liceeni din municipiul si judetul Braila, care sunt inscrisi intr-o institutie de invatamant preuniversitar , in clasele a IX-XII si studenti inscrisi la una din facultatile existente in Braila.

Pentru a fi acceptate in concurs, fotografiile trebuie sa nu fie mai vechi de 6 luni si sa nu fi fost publicate niciodata. Nu sunt permise prelucrari si/sau postprocesarea fotografiilor, persoane sau obiecte puse artificial in cadru etc. Nu sunt permise colajele.

Participantii au dreptul de a inscrie in concurs cu o singura fotografie la fiecare sectiune.

Comentarii

comentariu

About the Author

-